Ana içeriğe atla

Facebook’tan Para Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım

        Facebook’tan Para Kazanmak İçin

                                                 Ne Yapmalıyım          

    Facebook, kim tarafından, nerede kuruldu anlatmaya hiç gerek yok. Boşuna kendimizi yormayalım. Şimdi yılda 5 milyar $’ın üzerinde kazanıyor. Muhtemelen kurucusu bile bugün buralara geleceğini tahmin etmiyordu. Ama azmi ve çalışkanlığının yanında şansı da yaver gidince, dünyanın en zenginleri arasına girdi. O yüzden siz de asla pes etmeyin.

Facebook’tan para kazanmak için bilmeniz gerekenler?

-Profil açmak,
-Grup kurmak,
-Fan sayfası açmak,
-Profil yada sayfa onaylatmak,
-Kapanan ya da yayın hakkı alınan bir sayfayı yeniden açtırmak,
-Facebook’ta sponsor reklam vermek,
-Facebook’ta paylaşım yapmak,
-Facebook’ta profil ve kapak resmi oluşturmak,
-Kişileri ve paylaşımları analiz etmek, yani Facebook’ta pazarlama stratejileri belirlemek.
Kısaca bu konular hakkında bilgi sahibi olmanız, Facebook’tan para kazanmak için oldukça önemlidir. Bu makale içerisinde bu konulara çok fazla girmeyeceğiz. Çünkü bunların her biri, ayrı ayrı ele alınması gereken konular.

Facebook’tan para kazanma yolları

Eğer kendi hesabınız (profil) üzerinden para kazanmayı düşünüyorsanız kazanç oldukça sınırlı olacaktır. Çünkü bol takipçisi olan bir profile sahip olsanız bile, ulaşacağınız insan sayısı sınırlıdır.
Emek verilmiş Facebook sayfaları, milyonlarca beğeni alma şansına sahip oldukları için daha verimlidir. Fakat açmış olduğunuz sayfaya bol beğeni almanız lazım. Asıl önemli olan da bu zaten. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra Facebok’tan para kazanmak için dört seçeneğiniz var.
1. Satış ortaklığı yaparak Facebook’tan para kazanmak
2. Web sitenize ziyaretçi çekerek Facebook’tan para kazanmak
3. Youtube kanalına ziyaretçi çekerek Facebook’tan para kazanmak
4. Reklam alarak Facebook’tan para kazanmak

                Facebook’tan nasıl para kazanılır?

1. Facebook profili açarak para kazanmak

İnternet kullanan biri iseniz, muhtemelen Facebook hesabınız da vardır. Eğer yoksa hemen bir tane hesap açmanız gerekiyor. Şimdi kendi Facebook hesabından nasıl para kazanılır, açıklayalım.
Facebook’u aktif olarak kullanıyorsanız, zaten arkadaş çevreniz vardır. Öncelikle arkadaş sayınızı arttırın. Daha sonra takipçi sayınızı arttırın. Facebook takipçi ne demek bilmiyorsanız, kısaca şöyle anlatayım.
Arkadaşlarınızın dışında, sizi uzaktan tanıyan ya da paylaşımlarınızı beğenen kişilerin, sizi takip etmesidir. Takipçilere sahip olmak için, ilk olarak bu ayarı açmanız gerekiyor. Bunun için, sağ üst köşeden”Ayarlar” menüsüne girin ve sol menüden ”Herkese Açık Gönderiler” kısmına basarak, ”Beni Kimler Takip Edebilir” bölümünü ”Herkese Açık” şeklinde ayarlamanız gerekiyor.
Facebook arkadaş ve takipçi sayınız yüksek olursa, başka bir şeyle uğraşmadan para kazanabilirsiniz, fakat kazanç fan sayfaları kadar verimli olmaz.

2. Facebook grubu kurarak para kazanmak

Son dönemlerde etkisini kaybeden Facebook gruplarından para kazanmak sanıldığı kadar zor değil. Bunun için ilk olarak kendinize bir sektör belirleyin. Tabii ki bunun için öncelikli olarak, yukarıda adı geçen Fecabook’tan para kazanma yollarından hangisini kullanacağınıza karar vermeniz lazım.
Satış ortaklığı mı yapacaksınız, reklam mı alacaksınız, yoksa sitenize ziyaretçi mi çekeceksiniz? Bunun kararını verdikten sonra, uygun bir isim bularak bir grup oluşturun. Grubunuza üyeleri davet edin. Bunun için arkadaşlarınızdan başlayabilirsiniz. Fakat grup sayınız artmadan asla reklam yapmayın. Yoksa yeterli üye sayısına ulaşamazsınız. Facebook gruplarının özelliği, grupları ister kapalı, ister açık, ister özel yapabiliyorsunuz. Yani her isteyen gruba üye olabileceği gibi, isterseniz yönetici onayı ile gruba alım yapabilirsiniz.

3. Facebook sayfası açarak para kazanmak

Sayfalardan da tıpkı gruplar gibi, yukarıda yazdığımız Facebook’tan para kazanmayollarını kullanarak para kazanabilirsiniz. Bunun için tabii ki üye sayınızın fazla olmasının yanında, sayfa üyelerinin aktif olması da oldukça önemlidir.
Facebook sayfalarınızın gruplardan farkı, isteyen herkes üye olabilir, sizin paylaşımlarınızı kendi profillerinde paylaşabilirler. Facebook sayfalarından para kazanmak istiyorsanız, şunları bilmeniz gerekiyor:
-En fazla hangi paylaşımlar beğeniliyor,
-En fazla etkileşim, hangi tür paylaşımlarda oluyor,
-Telif hakkı ihlali yaratabilecek içerikler neler,
-Paylaştığınız içeriklerden en fazla hangileri üyeler tarafından paylaşılıyor.
Bunları belirledikten sonra, Facebook sayfanızın üye sayısını arttırma yöntemlerinden kısaca bahsedeyim.

Facebook sayfasına nasıl üye çekilir?

1- İlk yapılacak olan tabii ki arkadaşlarınızı davet etmek olmalı. İletişim halinde olduğunuz ne kadar insan varsa hemen sayfanıza davet edin.
2- Büyük sayfalara ilgi çekici yorumlar yapın ve yorumun sonuna sayfanızı etiketleyin.
3- Büyük sayfalara ücretli reklam verin. Milyonluk sayfalarda 1 saatlik reklam fiyatı 20-50 TL arasında değişmektedir.
4- Facebook’ta sponsor reklam verin. Bunun için bir kredi kartınız olması gerekiyor. Kredi kartıyla bir bütçe kullanarak, oldukça fazla kişiye ulaşabilirsiniz.
5- Facebook sayfanızda, kaliteli paylaşımlar yapın. Üyelerinizin hoşuna gidecek içerikleri tercih edin. Özellikle gündemi takip ederseniz, çok faydasını göreceksiniz. Gündemdeki sözleri, kendi espri yeteneğinizle birleştirip, üyelerinizle paylaşabilirsiniz.
6- Sayfanıza paylaşımları zamanlayın. Facebook’un zamanlama özelliği ile, paylaşımlarınızı tek seferde zamanlayabilir, otomatik olarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Saat başı paylaşım yapmanız, sayfanızın aktifliği açısından önemli bir ayrıntıdır. Zamanlama yaparken, insanların sosyal medyada aktif olduğu saatleri hedef alın.
En basit şekilde, bu yöntemlerle Facebook sayfanıza organik üye çekimi yapabilirsiniz. Organik üye, aktif üye anlamına geliyor. Bunu da bir kenara not edelim. Facebook sayfanızın üye sayısı ne kadar fazla olursa, reklam vermek için size başvuran kişi sayısı da o kadar fazla olur.
Facebook sayfamdan kaç para kazanırım” diye merak ediyorsanız, size şunu söyleyeyim. Bu işlerden ayda 15-20 bin TL kazanan tanıdıklarım var. Ama bu noktaya gelmek için çok çalıştıklarını söylemem gerekiyor.
Kısaca toparlayacak olursak; profil, grup ya da sayfa oluşturarak, Facebook’tan para kazanabilirsiniz. İyi bir araştırmacı olun, sabır ve emek gösterin. İlk başta daha fazla beğeni toplamaya odaklanın. Para kazanma eylemi zamanla gerçekleşir.
Tüm bunlar harfiyen uyguladığı taktirde internetten kazanmak kaçınılmaz, ancak bunun hemen gerçekleşmesi imkansız. Sosyal medya üzerinden yapılacak para kazanma girişimleri ilk zamanlar çok yavaş gelişir, fakat belli bir seviyeden sonra açığı kapatırsınız.
Büyük şirketler sosyal medya uzmanı arıyor
Günümüzde ticaret faaliyetlerini internet üzerinden yürüten kurumsal şirketler sosyal medya uzmanları da çalıştırıyor. Şirketler, gün içerisinde milyonlarca insan tarafından tıklanan Facebook gibi alanlarda kendini en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyor. Sonuçta Facebook gibi alanlarda yürüttükleri çalışmalar bu şirketlere bedava reklam yapma fırsatı ve buna paralel olarak daha fazla potansiyel müşteriye erişim şansı verdiği için kazançları artıyor.
Asıl olan sayfa açmak değil, sayfayı popüler yapmaktır
Facebook’tan para kazanmak için yapılacak en mantıklı girişim bir veya daha fazla sayıda Facebook sayfası açmaktır. Sayfa oluşturmak tabii ki bu işin kolay kısmı, asıl meziyet insanları bu sayfayı beğenmeye ikna etmektir. İnsanlar, Facebook gibi siteleri sosyalleşmek, yani eğlenmek için kullanıyorlar. Bu durumda onlara istediklerini verebilirseniz belki de milyonlarcasını bir araya toplamayı başarırsınız.
Eğer uçuk fikirleriniz yoksa ya da ilgi çekmek konusunda iyi değilseniz, Facebook sayfalarını beğendirmek pek kolay değildir. Zaten 3-5 bin kişi tarafından beğenilen bir sayfanın da hiçbir değeri yoktur. Milyonlarca olmasa bile Facebook üzerinden para kazanmak için en azından 250 bin beğeni almanız lazım ki elde tutulur bir gelir oluşsun. Bunu elde etmek tabii ki yıllar alabilir, fakat olumlu sonuç alındığı taktirde fan sayfanız tıpkı alanında en iyi olan bir blog kadar ekonomik değere sahip olur.
Belki biraz eğlence ya da her zaman popüler olan futbol, Youtube kanalında yayınladığınız popüler videolar veya blog sitenizde yayınladığınız makaleler ilgilerini çekebilir. Bunu anlamanın tek yolu var; denemek.
En mantıklı Facebook’tan para kazanma yöntemi; satış ortaklığı
En mantıklı ve kazançlı olan Facebook’tan para kazanma yöntemi satış ortaklığı yapmaktır. Reklam peşinde koşmak yerine bir affiliate ağına üye olup kolayca dilediğiniz ürünü insanlara tanıtabilir ve karşılığında komisyon alabilirsiniz. Bu şekilde bir uygulama hem çok daha zahmetsiz hem de çok daha iyi para kazandırır.
Eğer satış ortaklığı düşünüyorsanız, hedef kitleye ulaşmaya yatkın fan sayfaları açmanız gerekiyor
250 bin kişi tarafından beğenilen bir Facebook sayfası eğer konulu ise size satış ortaklığından iyi para kazandırır. Konu derken potansiyel müşteri barındırıyor olması gerektiğinden bahsediyorum. Daha çocuk yaşta bireylerin beğendiği bir sayfada kimseye bir şey pazarlamak mümkün değildir. Fakat kadınlar ile alakalı olan bir Facebook sayfası size bayanların ilgi duyduğu her türlü ürüne satış ortaklığı yapma fırsatı verir.
Açtığınız sayfanın kime hitap ettiği, sizin satış ortaklığı yapacağınız ürünleri belirler. Potansiyel müşteriye ulaştığınız zaman 250 bin kişilik bir sayfadan düzenli olarak para kazanırsınız.
Facebook’tan para kazanmanın mantığı nedir?
Facebook’tan para kazanmak için atılacak adımları özetleyecek olursak; ilk olarak insanları size doğru sürükleyecek olan ilginç bir konu bulun ve kendinize bir sayfa oluşturun. Bu konuyu seçerken sadece ilginç olması değil, aynı zamanda satış ortaklığı yapabileceğiniz, yani ortak noktası olan insanları bir araya getirebileceğiniz bir konu olmasına özen gösterin.
Daha sonra diğer sayfalarda ve kendi profilinizde sayfanızın reklamını yaparak insanların ilgisini çekmeye çalışın. İlk aşamada beğeni sayısı çok yavaş artacaktır, ancak gerçekten güzel bir konu bulduysanız, belli bir sayıya ulaştıktan sonra beğeniler çığ gibi artmaya başlar. Sonuçta sosyal bir ortamda paylaşılan ilgi çekici şeyler çok kısa sürede milyonlarca insana ulaşabilir.
Eğer bütçeniz müsaade ediyor ise Facebook reklam servisi, fan sayfanızı kısa sürede popüler yapmak için en etkili yöntemdir. Fakat burada belli bir yatırım söz konusu olduğu için geleceği parlak olan bir proje seçimi yapmaya özen göstermeniz lazım ki harcamalar kısa sürede kazanca dönüşsün.
Tüm bu şartlar yerine geldikten sonra, Facebook sayfanızın konusu ile ilgili olan ürünlere satış ortağı olmanız ve size verilecek olan reklam linklerini insanları fazla rahatsız etmeden arada bir paylaşmanız gerekir. Sayfanızdaki beğeni sayısı arttıkça kazandığınız para da sürekli daha fazla olacaktır. Satış ortaklığı veren şirketlere buradan ulaşabilirsiniz.
Tavsiyeler
Ben şimdiden sıkıldım, bu gerçekten fazla zahmetli diye düşünüyorsanız, siz en iyisi farklı internetten para kazanma yöntemleri deneyin ya da daha iyisi hiç bu işlere bulaşmayın. Belli bir süre ciddi çalışırsanız Facebook üzerinden para kazanırsınız. Kendinizi biraz zorlayın ve işinize verin, sonuçta elinize para geçmeye başladığında inanın motivasyon tavan yapacaktır.
Sosyal medyayı para kazanmak için hedef seçenler genelde aynı mantık ile hareket eder ve sürekli aynı projeler üzerinde çalışırlar. Siz tüm bunların arasında sıyrılacak özgün ve bir o kadar farklı bir fikir ile insanların karşısına çıkarsanız emin olun başarı kaçınılmaz olur.
Amacınız sadece Facebook’tan para kazanmak olsa bile diğer tüm sosyal siteleri destek amaçlı kullanmanız hedefe kısa zamanda ulaşmanıza katkı sağlar.  Açtığınız fan sayfası için diğer sosyal sitelerde hesaplar oluşturun ve sayfanıza link verin. Sayfanızda yaptığınız paylaşımları aynı zamanda diğer sosyal sitelerde yayımlayın. Böylece ekstra ziyaretçi kazanmış olursunuz.

Yorumlar

  1. Onu bunu bırakın gerçek bir yatırımla gerçekten çalışmadan para kazanmak isterseniz her türlü bilgi verebilirim bayramkisa.tr@hotmail.com referans olabilirim linki tıklayabilirsiniz https://sys.detaymaxinet.com/?r=C9BS2D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

CLİXSENSE İLE GÜNDE 10 DOLAR KAZANMA ( RESİMLİ ANLATIM ) ÖDEME KANITLI

İnternetten Para Kazanma Yolları | En Çok Para Kazandıran Web Siteleri 2017-2018                                                                                                                                                                                                                                                                                  CLIXSENSE             ONLINE PARA KAZANMA FIRSATI           Evde ek iş yapmak isteyenler için clixsense ile para kazanmak çok kolay. Clixsense 2007 yılından bu yana en güvenilir, internetten para kazanma sitelerinden biridir. Binlerce Türk üyesi bulunmaktadır. Clixsense nin dünyada 10 milyonu gecen üyesi bulunmaktadır. Görevleri yaparak, uygulamalar yükleyerek ve referans üzerinden para kazanmanın yanında, onlardan daha çok kazandıran Anket doldurarak para kazanabilirsiniz.   Anketler tane başı 0,85-1,33-2,33 vs. gibi ücretler vererek iyi miktarda para kazandırıyor.  Buradan kazanacağınız para ile bir ev geçindiremezsiniz

Payoneer Nedir Nasıl Kayıt Olunur

En iyi PayPal Alternatifi (Payoneer) Arkadaşlar merhabalar, biliyorsunuz ki 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye'den çekileceğini duyurdu. İnternet üzerinden en iyi para transferi yapılan PayPal 6 Haziran 2016 tarihinde para gönderme ve para alma seçeneklerini kapatarak Türkiye'den tamamen çekileceği için PayPal'a en iyi alternatif olarak Payoneer para transferi şirketinin tanıtımını yapacağız. Tanıtımını yapacağımız şirketin adı Payoneer ve üyelik aldıktan sonra tamamen Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Payoneer Nedir? Ne işe Yarar? Payoneer yurtdışında yaygın olarak kullanılan kullanışlı bir para transferi aracıdır. Yapılan işlem başına ufak kesintiler uygulayan Payoneer aynı zamanda kullanıcılarına Payoneer nakit kart adı altında MasterCard güvencesiyle TEB bankası atmlerinden herhangi bir kısıtlama olmadan anında nakit çekme işlemide gerçekteştirmektedir. 70 farklı para birimi, 200 farklı ülkede yaygın olarak kullanılan Payoneer yaklaşık olarak aktif 2 milyon kullan

Yandex Toloka’dan Para Kazanma

Yandex Toloka’dan Para Kazanma Yandex Rus arama motoru devi olarak ülkemizde, Ukrayna’da, Kazakistan’da ve Beyaz Rusya’da faaliyetlerini sürdürmektedir. Google dışında en iyi alternatif arama motoru olarak değerlendirilebilecek olan Yandex yaklaşık 20 yıl önce kurulmuştur. Google alternatifi birçok benzer özelliğe sahi Yandex Toloka  olarak bilinmektedir. Geliştirilen bu sistem üyelerin  yandex tolaka para kazanma sını sağlamakta yani bir nevi kullanıcıların internetten para kazanmalarına yardımcı olmaktadır. İnternetten para kazanma son dönemlerde internet kullanıcıları için oldukça popüler bir konu haline gelmesi ile Yandex, hem kendi algoritmasını daha da iyileştirmek hem de daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için Yandex Tolaka sistemini geliştirmiştir. Peki, Yandex Toloka nedir ve sistemden nasıl para kazanılıyor?                           Yandex Toloka Nedir? Yandex Tolak a üyelerine çeşitli görevler vererek bu görevlerin tamamlanması karşılığında belli bir miktarda

Google dan Para Kazanma Sırları

            Google dan Para Kazanma Sırları Kıymetli dostlarım, bu makalemde sizlere    Google’dan para kazanma yolları  hakkında son derece etkili olduğunu düşündüğüm bilgiler vereceğim. Eğer bu makaleyi  sonuna kadar  okumayı başarır ve söylediklerimi harfiyen yaparsanız, iddia ediyorum ki kısa süre içinde Allah’ın izni ve yardımıyla, internetten Google aracılığı ile para kazanabilirsiniz.  Üstelik çok da uzak olmayan bir gelecekte bu kazançlarınızı otomatiğe bağlayabilirsiniz!…  Abarttığımı düşünebilirsiniz ama kesinlikle  abartmıyorum , ne demek istediğimi makalenin sonunda anlayacaksınız arkadaşlar, bu yüzden vakit kaybetmeden hemen işe koyulalım. Google Nedir? İlk iş olarak kısaca  Google ‘dan bahsetmek istiyorum. Para kazanmaya çalışacağımız sistemin tam olarak ne olduğunu bilmemiz, bize her zaman fayda sağlayacaktır… Wikipedia , Google’ı şu şekilde açıklıyor: Google, ilk olarak, 4 Eylül 1998 tarihinde özel bir şirket olarak kuruldu ve 19 Ağustos 2004 tarih

HOW TO MAKE MONEY ON THE İNTERNET MAKE MONEY FROM HOME 2017|2018

                                              EARN AT CLIXSENSE    Clixsense is a genuine free online earning program to earn money for doing simple online jobs. You can earn money for taking daily cash surveys, completing various easy online tasks and many other similar easy online jobs. They are paying members since 2007 without any issue and has already paid over $6 million to over 4 million members. Earn from : Surveys, Tasks, Offers, and affiliate program. ​ ​ Here below the step-by-step guide on how to register free and start earning money immediately. ​                                                         Step-1                                        Free Registration                                        Register your free account by clicking the register button below. The website will open in a new tab

How To Open Payza Account

           How To Open PAYZA Account? A Complete Guide to Send and Receive Money Online from Payza Account. Here in this Post, we will guide you step by step on How to  Open a Payza Account  and How to send and receive Money from Payza Account Online securely. Firstly,  PAYZA  is an Online Payment Processor and E-Wallet service, that allows you to send and receive money Online securely. Payza can be considered as the best alternative for other Online Payment Processors like  PAYPAL  &  PAYONEER . Through Payza, you can make all your Online Payments, do shopping and receive funds from anywhere in the world. Along with Web Based Service, Payza is also available as Mobile App on Google Play Store & App Store for Apple Users. For Freelancers & People Making Money Online Payza is one of the best pick to receive and withdraw their money to their Bank Accounts. LOCATION Payza Head Quarters is located at Montreal, Canada. And It has Other Regional Offices located in US

BİNANCE İLE ALT COİN ALIM SATIMI -SANAL PARA NASIL ALINIR SATILIR BİNANCE COM

                                                                                                                     BİNANCE NEDİR?       Gelişmiş kullanıcı arayüzü ve hızlı, tatminkar destek konusunda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım sergileyen kripto alım satım platformudur. yeni eklenen coin ve tokenlarla portifolyosuna rağbet görmeyen para birimlerini eklese de qsp, pwr ve rdn gibi birimlerle toplam işlem hacmini kayda değer oranlarda artırmıştır. geliştirici ekibinin stop-loss ekranı üzerinde çalıştığı bilinmektedir. üç vakte kadar, benzer borsalardan bir eksiği kalmadan, ivmelenerek yoluna devam edeceği beklenmektedir. www.binance.com                                      her türlü alt coini alabileceğiniz btc ile para yatırabileceğiniz bir site güzel bir arayüzü ve kullanışlı yapısı çok populer bir site olmasını sağlıyor .  binance ye para yatırmak için paribu ya üye olup ordan BTC alıp binance ye gönderiyorsunuz btc leriniz hesaba geldikten sonra alt co

BİTCOİN NEDİR NEREDEN ALINIR ?

                                         Bitcoin nedir?   Satoshi Nakamoto tarafından olarak başlatılan Bitcoin‘ in herhangi bir merkez bankası veya resmi kuruluş ile ilişkisi bulunmuyor. Ancak ülkelerin para birimleriyle alınıp satılabilen ve üçüncü parti hizmetine aracı kurumlara gerek kalmadan transferi yapılabilen bir tür dijital para birimi olan Bitcoin, küresel piyasalarda  Dolar  ve Euro’ya alternatif olarak öne sürülüyor. Bitcoin’in sembolü  ฿, olarak gösterilirken kısaltmalarda ise BTC olarak geçiyor.                          Bitcoin birimleri nelerdir? Bitcoin sisteminin hesap birimi Bitcoin'dir. 2014 yılı itibari ile Bitcoin'i simgeleyen birimler 'BTC, XBT ve U+20BF' dir. Az miktarda Bitcoin için kullanılan birimler millibitcoin için 'mBTC' ; bit ya da microbitcoin için 'µBTC' ve 'satoshi' şeklindedir. Bitcoin'in yaratıcısı olan satoshinin adının verildiği en küçük Bitcoin birimi yüz milyonda bir bitcoin olan 0.00000001 B

Nasıl YouTuber olunur? Youtuber Kazançları Ne Kadar ?

Bana en çok sorulan soruların başında hangi kamera? Hangi montaj programı? Hangi mikrofon? geliyor. Her şeyden önce sorulması gereken soru bence şu: Sürekliliğini devam ettirebileceğim, başarılı olabileceğim ne tür içerikleri üretebilirim? Yoksa en iyi ekipmanlar, en iyi yapılmış kurgu hiçbir işe yaramıyor Neredeyse hepimiz YouTube’un özelliklerini biliyoruz ve çoğumuz günlük yaşamımızda muhtemelen YouTube’u kullanıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi  youtube para kazanma 2017  yılında da popülerliğini sürdürüyor. Doğru yol izlendiğinde youtube, internetten para kazanma yolları arasında en kazançlı yöntem olarak biliniyor ve kullanılıyor. Bu sayfada youtube üzerinden para kazanabilmek için atılması gereken 10 adımı ele almaya çalışacağım. Yazı hayli uzun olduğu için düzenli olması açısından yazı içeriğinde bulunan ana başlıkları listeleyerek başlayalım. Giriş Adım -1 Youtube Kanalı Neden Gereklidir Adım -2 Youtube İle Nasıl Para Kazanılır Adım -3 Yutube İçeriğini Tanım